#Арніка

Шановні вчителі та батьки учнів НВК "Арніка" це звернення в першу чергу для вас!!!
Мені також неприємна ситуація, яка склалась, тому що саме в цю школу я хотіла віддати свого сина. Але влаштувати таку антирекламу школі, яка в принципі немає відношення до того що Арніку розформовують це вже занадто і неприпустимо. Ви привселюдно облили брудом 33 школу, яка мала прийняти вас повним складом.
Ви пінитесь, бризгаєте слюною розписуючи наскільки це погана школа, яка не дає достойного рівня освіти. А звідки ж ви це взяли?! Чи ви вважаєте що така ваша "інтелігентність" робить вам честь?!
Виходить що всі хто в ній вчаться тепер чи вчились раніше мають бути "отбросами общества", нічого не знають і не мають майбутнього. А вчителі, виходить, нічого не вчать і не дають жодних знань... Я правильно розумію?!
Це така ж школа як і інші, де є хороші учні і такі які вчитись не хочуть. Так от, вам для статистики. Цьогорічні випускники всі до одного поступили в ВНЗ, в тому числі мед. університет, політех і універ Франка.
Випускники минулих років стали досить успішними адвокатами, лікарями, програмістами і працюють в найрізноманітніших галузях, в принципі як і в кожній школі.
Я закінчила цю школу, після цього отримала диплом з відзнакою в мед. коледжі, отримувала іменну стипендію "Президента України", поступила в універ Франка; неодноразово їздила за кордон, де з легкістю спілкувалась англійською.
33 школа невинна що вас хочуть закрити як НВК, але те як ви змішуєте школу, всіх хто там працює і вчиться з багном аж ніяк не робить вас кращими!
Якщо ви не хочете в цю школу, вас ніхто не змушує, шкіл у Львові багато. Але не думайте що спаскудивши іншу школу ви збережете свою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#Улашин

Як я реєструвала дитину в садок